Referenties

Starten of beter worden met je gitaar? Martijn helpt je erbij. Ik les al 7 jaar met veel plezier bij Martijn. Eerst in zijn studio en nu sinds kort via Skype. Gaat perfect!

– Remco

Een jaar geleden ben ik begonnen met Gitaar lessen bij Martijn. Door de lessen met Martijn ben en blijf ik gemotiveerd om steeds weer mijn gitaarspel te blijven verbeteren. Dit doe ik elke dag minimaal 15 minuten. De lessen zijn vrij om naar eigen smaak in te vullen. Zo ben ik begonnen met het leren van akkoorden om zo al heel snel nummers te kunnen spelen wat de motivatie zeker ten goede komt. Door de lessen met Martijn heb ik deze nummers steeds meer kunnen uitbreiden met leuke gitaartechnieken waardoor de nummers steeds meer een geheel worden. Ik begon op nul en na een jaar kan ik al samen met vrienden een gezellige avond muziek maken!

Bram

Een fijne gezellige sfeer waarin we veel nieuwe informatie kregen over gitaarspelen. Jullie waren bereid allerlei extra’s te geven zoals video’s van lessen, daaruit werd zichtbaar dat dit werk echt jullie passie heeft. Bedankt!

– Wieneke

Het was nieuw voor me om in een groepje les te krijgen, dat was een leuke ervaring. Ik heb veel gehad aan het oefenen van verschillende slagjes, dat had ik eerder nog niet geleerd. In korte tijd hebben we genoeg geleerd om te gaan oefenen / zelf nieuwe liedjes proberen, en uiteindelijk in de klas mee te gaan spelen. Leuke sfeer.

– Marije

RT @comezelhem: Morgen bomvol podium met topmuzikanten uit heel Oost-Nederland! Thema: History Maker. Uitstekend alternatief voor Opwekking! @MartijnLuimes

– Twitter

RT @bennie_sloetjes: Zojuist de bandsamenstelling en de songlist voor a.s. zondag gezien. Wow, wow, wow! Dat wordt Pinksteren op z’n best! @MartijnLuimes

– Twitter